Samstag, 29. Oktober 2016

Capri-Sonne

Capri Sonne er verdens største produsent av fortsatt drikker opptil 50 cl. Capri-Sonne produseres i dag i 19 land og solgt i over 100 land over hele verden med en årlig omsetning på mer enn 6 milliarder avsnitt.
Denne unike og forfriskende fruktdrikk for barn er tilgjengelig i en rekke spennende smaker pakket i en attraktiv, fargerik innpakning.
Capri-Sonne har et sterkt fokus på kvalitet og den grunnleggende filosofi er:
Alle slags, er at at en Capri-Sonne inneholder hovedsakelig vann, frukt og sukker. Bruker ikke kunstige smaksstoffer, tilsetningsstoffer eller fargestoffer.
Capri Sun er også et produkt på hyllene i mange butikker i Danmark - men det er ikke helt det samme som sin amerikanske motpart. Produktet ble opprinnelig utviklet av det tyske selskapet Rudolf Wild, som fortsatt står for markedsføring av produktet under navnet Capri Sonne i de fleste land i verden, og dermed også i Danmark. Kraft Foods er eksklusivt for salg av Capri Sun i Nord-Amerika, hvor det inntil nylig brukte maissirup å blidgjøre produktet. Capri Sonne skriver på sin dansk nettsted som bruker bare naturlige ingredienser i produktet og ingen kunstige søtningsmidler eller syntetiske tilsetningsstoffer.
Capri Sonne fruktdrikker i ulike varianter har blitt en populær drikk i Danmark. Etter hvert som flere og flere familier blir mer og mer helsebevisst salg av Capri Sonne fruktdrikker økt. De smakfulle fruktdrikker inneholder nesten bare frukt, vann og sukker og ingen tilsetningsstoffer.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.